Skip to content
Politică

Moţiunea de cenzură a fost depusă. Turcan acuză puterea că vrea să impună citirea moţiunii ”noaptea, ca hoţii”, pentru a fi votată într-o zi nelucrătoare

Inquam Photos / Octav Ganea

Opoziția a depus în Parlament moțiunea de cenzură numită „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”. 237 de parlamentari au semnat documentul, între ei și patru de la PSD. Sunt necesare 233 de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă.

„Pentru toată aroganța, incompetența, tot răul cu care a obișnuit România, un vot pentru demiterea acestui guvern antinațional e o necesitate pentru orice parlamentar bine intenționalt.

Noaptea ca hoții intenționează să propună citirea în această noapte a acestei moțiuni, iar votul să fie dat într-o zi nelucrătoare. Acum se văd adevărații oameni politici și politrucii farisei. Această guvernare care a creat haos, imoralitate și lipsă de încredere în România trebuie să plece.

Suntem pregătiți pentru orice șicană a PSD. În tot acest demers am pus răul înainte. Suntem conștienți că și dacă Dragnea e la răcoare și președinte PSD e Dăncilă, abordarea lor e aceeași, aceea de a diminua rolul democratic al Parlamentului și al Opoziției”, a declarat Raluca Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *