Skip to content
Politică

Moțiunea de cenzură, aproape bătută-n cuie. Chiar liderul PNL a spus-o

facebook.com

Moțiunea de cenzură este aproape bătută în cuie. A spus-o luni după-amiază chiar președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban.

Politicianul a anunţat luni că Biroul Executiv al PNL a aprobat de principiu textul moţiunii de cenzură, stabilindu-se ca acest document să fie depus în jurul datei de 20 iunie, scrie Agerpres.

„Am aprobat de principiu textul moţiunii de cenzură, el va fi practic adus la forma semifinită a PNL până mâine (marți – n.r.) la ora 17:00. În baza acestui text vom discuta cu toţi ceilalţi parteneri care vor veni să susţină moţiunea de cenzură. Suntem deschişi la completarea acestui text, suntem deschişi la îmbunătăţirea acestui text, la introducerea de noi teme şi motive care să stea la baza moţiunii de cenzură. De asemenea, am stabilit ca şi calendar de principiu depunerea moţiunii de cenzură aproximativ în jurul datei de 20 iunie”, a declarat Orban după Biroul executiv al PNL.

Politicianul a arătat că discuţiile au vizat şi stadiul negocierilor privind susţinerea moţiunii de cenzură, însă a precizat că semnăturile privind acest document vor fi prezentate în momentul în care se vor finaliza aceste negocieri. Orban a spus că deja au existat discuţii cu parlamentarii din formaţiunea Pro România şi s-a declarat convins că aceştia vor susţine moţiunea.

„Moţiunea de cenzură este un instrument prin care vrem să punem punct acestei guvernări nocive pentru România”, a mai spus liderul PNL.

El a precizat că în şedinţa BEx s-a discutat de principiu şi despre organizarea de proteste în fiecare judeţ din România în cursul procedurii de depunere a moţiunii de cenzură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *