Skip to content
Puterea Știrilor Video

Moțiunea simplă anunțată de PSD împotriva ministrului de Finanțe nu-i sperie pe liberali. Marian Petrache: E doar o acțiune de imagine

psnews.ro
" "

Marian Petrache, președintele liberal al Consiliului Județean Ilfov, a declarat la ”Puterea Știrilor” că, prin anunțata moțiune simplă împotriva lui Florin Cîțu, social-democrații nu fac altceva decât să-și țină publicul în priză, acțiunea PSD fiind, în fapt, o acțiune de imagine.

”PSD face aceste acțiuni pentru că trebuie să-și țină publicul în priză și suporterii aproape, în speranța că vor reveni la guvernare. Acum l-au ales drept țintă pe ministrul de Finanțe și fac același lucru.

" "

De ce Florin Cîțu? Pentru că nu dai cu pietre în pomul fără fructe. Dai cu pietre în pomul care are ceva fructe, ca să aibă efect. Au ales Ministerul de Finanțe pentru că este un minister cu rezonanță, un minister de la care se poate scoate ceva.

PNL este pregătit să treacă testul moțiunii simple. Au trecut două săptămâni de la instalarea guvernului și nu cred că PSD poate face ceva. Sunt acțiuni politice pe care le înțeleg.

Și, după cum știți, moțiunea simplă este consultativă. Ce fac ei e doar o acțiune de imagine. Ce motiv am avea noi să judecăm ministrul de Finanțe când el n-a avut timp nici să ia primele măsuri, acum este abia la momentul în care face evaluarea bugetară”, a spus Marian Petrache la ”Puterea Știrilor”.

PSD intenționează, în perioada imediat următoare, să depună o moțiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, după ce acesta a susținut că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat şi că a anunţat că va sesiza instituţiile abilitate.

Anunțul privind moțiunea simplă a fost făcut chiar de către liderul partidului, Viorica Dăncilă, miercuri seara, la un post de televiziune.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *