Skip to content
Politică

Moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pe tema PNRR, va fi depusă miercuri în Parlament

Inquam Photos / Ilona Andrei

PSD a anunţat că va depune miercuri moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, iar social-democraţii vor avea şi întrebări pentru acesta în legătură cu proiectele prevăzute în PNRR.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în cursul zilei de miercuri va fi depusă o moţiune simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea.

Vom depune moţiunea simplă împotriva domnului ministru Ghinea şi să fim foarte clari – pe PNRR. Avem nişte întrebări la domnul ministru Ghinea. De ce avem zero euro pentru irigaţii? De ce prioritate de sute de milioane de euro are o destinaţie cu dedicaţie? De ce firmele româneşti nu primesc niciun euro prin PNRR, la capitolul granturi?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat, marţi seară, că moţiunea anunţată de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea este ”un exerciţiu de umflat muşchii”, întrucât social-democraţii sunt cel mai puţin îndreptăţii să exprime nemulţumiri.

E foarte caraghios că PSD (…) a văzut programul înainte, şi-au exprimat punte de vedere, o parte dintre ele au fost preluate. Sunt cel mai puţin îndreptăţii să exprime nemulţumiri, dar…Opoziţia trebuie să facă exerciţiul acesta al moţiunii simple”, a declarat Barna, la TVR 1.

Acesta a precizat că ”în mod surprinzător au fost luaţi cumva în principal miniştrii USR PLUS”, la depunerea moţiunilor simple.

”E un exerciţiu de umflat muşchii din partea PSD”, a adăugat Dan Barna.

Social-democraţii au mai depus moţiuni împotriva miniştrilor Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui şi Adrian Oros.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *