A fost respinsă moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii

Alexandru Rafila (Inquam Photos/Alexandru Busca)
Sursă foto: Inquam / Alexandru Busca

UPDATE 13:20

Moţiunea simplă a USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost respinsă miercuri de Camera Deputaţilor, cu 89 de voturi pentru, 161 împotrivă, 15 abţineri şi un deputat care nu a votat.

–––––––––-

Deputaţii vor da, miercuri, votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Moţiunea simplă, intitulată „Ministrul Rafila – turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale”, este semnată de 56 de deputaţi USR şi ai partidului Forţa Dreptei.

Dezbaterea moţiunii simple a avut loc în şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, luni, că moţiunea depusă la Parlament împotriva sa este rezumatul unor postări de Facebook ale unei persoane care „nu este nici medic şi nu are niciun fel de experienţă în conducerea unităţilor medicale”.

El a spus că Guvernul nu renunţă la niciunul dintre proiectele incluse iniţial în PNRR, iar construcţia de unităţi sanitare noi nu s-a blocat, contractele nu s-au reziliat şi nici nu se vor rezilia.

Acesta a spus că pentru combatarea şi controlul infecţiilor nozocomiale a făcut mai mult decât orice alt ministrul al Sănătăţii de până în prezent.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: