Skip to content
Politică

Motivele pentru Ioan Ghișe îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale

Senatorul independent, Ioan Ghișe, a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro, că îl susține la alegerile prezidențiale pe Călin Popescu Tăriceanu din mai multe motive.

„Îl sustin public pe domnul presedinte al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru a fi ales Presedinte al Romaniei din urmatoarele motive:

  • Domnia sa este o certitudine politica pentru un comportament politic democratic, constructiv si echilibrat, demonstrate in ultimii 25 de ani.
  • Ca prim ministru a contribuit decisiv ca salariile si pensiile sa se dubleze in doar patru ani, iar economia Romaniei sa se dezvolte.
  • Domnul Tariceanu are o indelungata experienta politica si a demonstrat competenta politica si spirit liberal.
  • A demonstrat ca prim ministru ca poate si stie sa reprezinte Romania pe plan international cu onoare si demnitate.
  • Domnia sa merita si noi cetatenii romani meritam ca domnul Calin Popescu-Tariceanu sa fie ales presedinte al Romaniei”, a transmis Ioan Ghișe.

3 comentarii la “Motivele pentru Ioan Ghișe îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale

  1. DOMNULE GHISE,IMI PARE SINCER RAU DE DUMNEAVOASTRA CA OM POLITIC,PENTRU CA INCAPATINAREA SI CONSECVENTA V-AU CAM SCOS DE PE SCENA POLITICII ROMINESTI!CE SA VA FAC DACA NU ATI VRUT SA ,,VA PROSTITUATI,, DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC SI NU ATI LINS TALPILE ALTOR STAPINI?E FRUMOS GESTUL DUMNEAVOASTRA DE AL SPRIJINI PE TARICEANU,ZIC EU CA TREBUIA FACUT DE MAI DEMULT SI ASTA FARA A BATE CA DISPERATUL LA POARTA PRL!RESPECT!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *