Skip to content
Politică

Motivul incredibil pentru care parlamentarii au nevoie de pensii speciale: „Trei mandate nu poti sa …”

Joi seara, la Antena 3 s-a dezbătut, printre altele, și subiectul legat de pensiile speciale adoptate în urmă cu câteva săptămâni de parlamentari.

Citește și:Parlamentarii și-au votat pensii speciale. Câți deputați și senatori s-au opus proiectului de lege

Astfel, invitat în emisiunea „La ordinea zilei”, moderată de jurnalistul Dana Grecu, deputatul Ovidiu Iane a comentat activitatea guvernului Ponta, punctând fiecare realizare pe care acesta a făcut-o „pentru popor” și pentru a crea o „ bunăstare pentru cei defavorizati, pentru cei mai multi, nu pentru cei cu bani” și a explicat si nevoia parlamentarilor pentru pensii speciale.

S-au facut foarte multe pentru popor. S-au marit si lefurile, a crescut salariul pe ecnomie, s-a scazut TVA-ul care este un lucru foarte bun. Exista acest proiect de Cod Fiscal care este votat. Toate aceste masuri sunt facute ca sa creeze o bunastare pentru cei defavorizati, pentru cei mai multi, nu pentru cei cu bani. S-au facut foarte multe lucruri bune. Nimeni nu spune acest lucru. Eu nu vad niste masuri luate din 2012 mai bune pentru tara asta”. a punctat Iane.

De asemenea, vorbind despre pensiile speciale ale parlamentarilor în comparație cu cea a unui om de rând, deputatul motivând necesitatea pensiei speciale prin faptul că, prin funcția pe care o dețin, parlamentarii nu au voie să desfășoare activități economice.

In momentul in care esti in parlament ai foarte multe limitari. N-ai voie sa desfasori activitiati economice.”
In Parlament se munceste, n-am intrat acolo din interes, ci din convingere. Trei mandate nu poti sa faci absolut nicio activitate economica, nu poti sa faci absolut nimic. ”, a mai spus Ovidiu Iane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *