Skip to content
Sport

Motivul pentru care Halep a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre: ce SMS a primit antrenorul

Daniel Dobre a dezvăluit care a fost motivul real pentru care Simona Halep a ales să se despartă de antrenorul alături de care a câștigat turneul de la Wimbledon.

Ea și cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă. Am discutat, nu s-a întâmplat nimic neașteptat. Sunt niște decizii care ajută sportivul. Niciodată eu ca antrenor nu o să îmi pun interesul pe primul loc înaintea sportivului. Sportivul este cel mai important. Ca atare, nu a fost nicio problemă, vorbim în continuare, e totul ok.

Asta mi-a scris și mi-a și spus: ‘Sper să nu vă supărați pe mine. Și dacă voi mai avea nevoie, să fiți acolo pentru mine’. Bineînțeles. Nu ai de ce să spui nu. Va depinde și de situația mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înțeles bine, normal că te gândești”, a spus Dobre, pentru Fanatik.

Simona Halep a anunțat despărțirea de Daniel Dobre în luna noiembrie

Simona Halep s-a despărţit de Daniel Dobre, la scurt timp după reluarea colaborării cu Darren Cahill.

Fostul lider WTA a anunţat pe Facebook că Dobre nu va rămâne în staff-ul ei şi i-a transmis un mesaj de mulţumire antrenorului alături de care a câştigat în acest an, la Wimbledon, al doilea trofeu de Grand Slam din carieră.

Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *