Skip to content
" "
Sport

Mourinho îşi atacă jucătorii: Le lipseşte caracterul şi personalitatea

Antrenorul Jose Mourinho a declarat că tinerii jucători din lotul echipei Manchester United, Luke Shaw, Anthony Martial, Jesse Lingard şi Marcus Rashford, sunt „un pic” lipsiţi de caracter şi de personalitate, informează metro.co.uk.

„Le lipseşte maturitatea. Şi vreau să fiu clar, când spun maturitate mă refer la nivel personal. Noi eram mai mult bărbaţi, eram mai maturi, mai bine pregătiţi pentru viaţă şi mai puţin protejaţi. Sunt copii alintaţi acum, copiii de azi au viaţă diferită, un mediu mai uşor şi mă refer la oamenii din jurul jucătorilor. Aceşti oameni le oferă prea multă afecţiune şi prea multe scuze. Oamenii se maturizează mult mai încet acum. Luke Shaw are un mare potenţial, dar nu ştie să se comporte. Mare potenţial, da, mare. Vorbim despre Luke Shaw, Martial, Lingard, Rashford – tineri, cu mare potenţial, dar la final rezultatul e în cuvântul acela pe care nu pot să-l spun (n.r. – testicule), dar pe care îl folosiţi mult aici… Caracter, personalitate, le lipseşte un pic”, a declarat Mourinho, pentru Univision, întrebat fiind ce le lipseşte fotbaliştilor săi, scrie News.ro.

Cei patru sunt printre jucătorii folosiţi cel mai mult de Mourinho în acest sezon. Manchester United ocupă locul 8 în Premier League, cu 20 de puncte, după 12 etape. Lider este rivala Manchester City, cu 32 de puncte.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *