VIDEO Cel mai faimos YouTuber din lume a stat 7 zile în Salina Turda și a postat un videoclip devenit viral

Sursă foto: Youtube / MrBeast

Cel mai cunoscut YouTuber din lume a vizitat Salina Turda și a postat un videoclip care a adunat peste 31 de milioane de vizualizări. MrBeast a prezentat salina din Transilvania ca fiind una din cele mai spectaculoase atracţii turistice din lume: „Este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată”. 

MrBeast este un vlogger în vârstă de 26 de ani care are peste 320 de milioane de abonaţi. Averea sa ajunge la aproximativ 1 miliard de dolari, iar o parte din banii câștigați sunt folosiți în scopuri caritabile. În vară, el a petrecut șapte zile la salina Turda, unde a invitat zilnic și alți YouTuberi celebri.

În videoclipul făcut în România, MrBeast prezintă salina Turda drept „un oraș subteran”, plin de catacombe și atracții demne de explorat. Salina este în prezent muzeu şi are și un miniparc de distracții cu un teren de minigolf, un amfiteatru şi o roată panoramică.

Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate. Cine ştie peste ce orori vom da? Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai bătrâne decât noi.  În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul! Wow!

„Văd două umbre! Sunt doi? Astăzi sunt doi invitați! Sam și Colby! Dacă nu știți deja, Sam și Colby sunt specializați în explorarea locurilor abandonate și bântuite, așa că va fi interesant de văzut ce cred ei când vom explora acest sistem de tuneluri vechi de peste 1.000 de ani”, spune în cadrul videoclipului postat pe canalul de YouTube Mr Beast.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: