Skip to content
Politică

MRU atacă un lider PSD: “Drumul spre exmatricularea sa politică e betonat”

Războiul declarațiilor în această campanie electorală continuă și se desfășoară chiar mai asiduu ca niciodată pe ultima sută de metri. Aflat într-o vizită la Botoșani, prim-vicepreședintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, fostul prim-ministru al României și actual, l-a atacat pe unul dintre liderii PSD, Gheorghe Nechita, primarul Iașiului, despre care a spus că și-a asigurat dispariția din fruntea propriului partid după rezultatul sub așteptări înregistrat de Victor Ponta în orașul moldav.

“M-am bucurat să îl văd pe primarul PSD-ist al Iașilor, mare vicepreședinte la nivel național, cum plânge în pumni. L-am asigurat că drumul spre exmatricularea politică pentru Gheorghe Nichita e deja betonat, asfaltat, are rigole și copaci pe ambele părți, în așa fel încât să nu sufere de insolație când va ieși în pensia politică”, a spus MRU despre Nechita care, pe lângă faptul că este edil al Iașiului din 2003 mai deține și funcția de vicepreședinte al PSD.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, în Iași, Klaus Iohannis a obținut 54.565 voturi, iar Victor Ponta a fost votat de 52.275 de persoane.

1 comentariu la “MRU atacă un lider PSD: “Drumul spre exmatricularea sa politică e betonat”

  1. Mai basistule, tot e bine ca nu e uns cu alifie si pavat cu vita kobe… Daca si tu mai ai tupeul sa vorbesti, suntem pierduti ca neam. Bine, ca sustinator al lui Iohannis esti… beton !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *