Skip to content
Politică

MRU atacă un lider PSD: “Drumul spre exmatricularea sa politică e betonat”

Războiul declarațiilor în această campanie electorală continuă și se desfășoară chiar mai asiduu ca niciodată pe ultima sută de metri. Aflat într-o vizită la Botoșani, prim-vicepreședintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, fostul prim-ministru al României și actual, l-a atacat pe unul dintre liderii PSD, Gheorghe Nechita, primarul Iașiului, despre care a spus că și-a asigurat dispariția din fruntea propriului partid după rezultatul sub așteptări înregistrat de Victor Ponta în orașul moldav.

“M-am bucurat să îl văd pe primarul PSD-ist al Iașilor, mare vicepreședinte la nivel național, cum plânge în pumni. L-am asigurat că drumul spre exmatricularea politică pentru Gheorghe Nichita e deja betonat, asfaltat, are rigole și copaci pe ambele părți, în așa fel încât să nu sufere de insolație când va ieși în pensia politică”, a spus MRU despre Nechita care, pe lângă faptul că este edil al Iașiului din 2003 mai deține și funcția de vicepreședinte al PSD.

" "

În primul tur al alegerilor prezidențiale, în Iași, Klaus Iohannis a obținut 54.565 voturi, iar Victor Ponta a fost votat de 52.275 de persoane.

1 comentariu la “MRU atacă un lider PSD: “Drumul spre exmatricularea sa politică e betonat”

  1. Mai basistule, tot e bine ca nu e uns cu alifie si pavat cu vita kobe… Daca si tu mai ai tupeul sa vorbesti, suntem pierduti ca neam. Bine, ca sustinator al lui Iohannis esti… beton !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *