Skip to content
Politică

MRU, declarație surpriză: „Îl înțeleg pe Băsescu”

Mihai Răzvan-Ungureanu a făcut o declarație surprinzătoare, după ce președintele Traian Băsescu i-a acuzat pe principalii candidați la Președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, afirmând că ambii sunt „mincinoși și corupți”.

Ungureanu spune că îl înțelege pe Băsescu.

„Il înțeleg pe dl. Președinte Traian Basescu. Dorește un om perfect la conducerea Țării. Un om universal, ca in visele iluministilor. Dl. Ponta nu intra in discuție. E profund defect. Nu-l dorește pe Klaus Johannis fiindcă nu știe ce si cum gândește. E firesc sa doresti, dupa doua mandate, sa te succeada cineva mai bun. Dar e ceva ce nu merge intr-o democrație: Națiunea va alege pe cine crede de cuviinta, indiferent de calitati si, din păcate, indiferent de scăderi”; a scris Ungureanu pe pagina de Facebook.

Mihai Răzvan-Ungureanu spune că Iohannis va învăța politică externă și relații internaționale.

„Haideti sa nu ne emotionam excesiv. Klaus Johannis va învața politica externa si relațiile internaționale, tot asa cum a învățat, razbit si cu nervi, însuși Traian Basescu. A învățat cu creionul pe hârtie, subliniind si cerând explicatii. Asa face si Klaus Johannis. PS Restul e propaganda si vorbarie. N-am auzit-o pe dna Udrea analizând situația politica globală la zi. Nu e decenta. E ignoranta”, a mai spus Ungureanu.

3 comentarii la “MRU, declarație surpriză: „Îl înțeleg pe Băsescu”

  1. Acum sa fim seriosi dar nici Victor Ponta si nici Klaus Iohannis nu au stofa de conducatori de stat! Promit multe si cam atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *