Skip to content
Politică

MRU, despre posibila suspendare a lui Băsescu

Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit despre posibila suspendare a președintelui Băsescu, afirmând că oricine va fi în locul președintelui, va fi pesedist.


”În ceea ce privește declarația lui Victor Ponta, este declarația unui om fericit că, după două suspendări, la a treia câștigă toată lumea. Dacă la primele două exista alb – negru, 0 – 1, alb – murdar, acum câștigă toată lumea. Toată lumea se bucură că urmează o a treia suspendare. Mai puțin ACL sau, mă rog, mai puțin eu. Lui Victor Ponta îi convine așa ceva pentru că la primul tur PSD contează pe o prezență mai mare la vot și apoi, indiferent de rezultatul referendumului, președintele în exercițiu este suspendat, se numără voturile, apoi se duc la CC, CCR urmează să emită propria constantare care trebuie să ajungă la Parlament. După câteva instanțe birocratice, ajungem la o suspendare care durează poate o săptămână, poate două. Și în felul acesta se instalează cineva la Cotroceni, timp în care se pot face tot felul de lucruri. Indiferent cine ajunge acolo, va fi un PSD-ist”, a explicat liderul PDL. 

Președintele Senatului a inițiat demersul de suspendare a președintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta afirmând că acest lucru se va discuta în PSD, după depunerea documentelor către Parlament.

1 comentariu la “MRU, despre posibila suspendare a lui Băsescu

  1. Betia de cuvinte de la un fost–si tot a fost–de la fost propagandist comunist la fost prim ministru–schombat de ELENA UDREA via SORIN BLEJNAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *