Skip to content
Politică

MRU iese la atac. „Ponta trebuie sancționat”

Mihai Răzvan Ungureanu critică Guvernul condus de premierul Victor Ponta, afirmând că țara este în regres.

„Pe zi ce trece, ni se conturează din ce în ce mai clar imaginea unei țări în regres. A unei țări dezmembrate, a unei țări sfârtecate de aviditatea fără limite a corifeilor psdisti. Aceasta este România promisă de Victor Ponta, sub oblăduirea baronetului socialist. Industria stagnează, consumul a înregistrat o reducere, construcțiile se prăbușesc, investițiile străine continuă să scadă. Însă întreg angrenajul de propagandă al lui Victor Ponta încearcă să mușamalizeze eșecul economic răsunător al guvernării socialiste”, este de părere Mihai Răzvan-Ungureanu.

Acesta spune că  Guvernul a paralizat economia.

„Avem un Guvern care a făcut un singur lucru cum trebuie: oratoria de propagandă. Nu avem „recesiune economică”. Avem doar „recesiune tehnică”. Și cu asta au așternut o pâcla groasă peste incompetența unui Guvern de amatoriști. Auzim că „România este în creștere economică”, deși datele confirmate refuză să susțină plăsmuirile convenabile ale reprezentanților executivului. Victor Ponta ne arată că este posibil, în timp record, să paralizezi o economie. Ai doar nevoie de o mână de miniștri incompetenți”, a continuat MRU.

Ungureanu îndeamnă, de asemenea,  electoratul să îl sancționeze pe Victor Ponta la alegerile din noiembrie.

 „Victor Ponta trebuie sancționat în noiembrie. Prin votul nostru, al celor care considerăm că nu suntem masa amorfă de manevră a celui mai nociv partid din istoria post-decembristă a României”, a conchis Ungureanu.

7 comentarii la “MRU iese la atac. „Ponta trebuie sancționat”

  1. „Victor Ponta trebuie sancționat în noiembrie. Prin votul nostru, al celor care considerăm că nu suntem masa amorfă de manevră a celui mai nociv partid din istoria post-decembristă a României” felicitari domnule Ungureanu ati spus un mare adevar! jos cu coruptia!!jos cu Ponta!

  2. MRU–GOJDU—acest TAST–BASTI—a descoperit ca –vaca KOBE–din care s-au portiile consumate avea limba albastra . Propagandistul comunist a trecut de faza scrisorilor si incepe sa se agite din nou pe scena in lipsa lautarului TURCESCU .

  3. Cum doua persoane au votat ca tov MRU-GOJDU—sa fie ales noul PRIM MINISTRU— ma asteptam ca individul sa iasa cu propuneri concrete—ce va face PREDOIU in guvernul sau—s-au conduc guvernul in tandem ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *