Skip to content
Politică

MRU îl critică pe Băsescu pentru îndemnul adresat românilor de a nu se prezenta la vot în turul II

Într-o postare pe pagina sa de facebook, liderul PDL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că „a îndemna românii să nu se prezinte la vot în turul II este cea mai gravă declarație din spectacolul dat aseară de Traian Băsescu”.

Ungureanu a mai afirmat că astfel de declarație ajută, de fapt, PSD-ul, care are un electorat disciplinat și sigur și crește dezinteresul pentru politică al tinerilor.

„Când PDL nu a ales-o pe Elena Udrea președinte, Traian Băsescu le-a spus „Adio!” și a anunțat că nu există recunoștință în politică. Pentru că românii nu o vor alege pe Elena Udrea pentru a intra în turul II, alegătorii sunt îndemnați să spună „Adio!” celorlalți candidați și să devină indiferenți față de cine va fi viitorul Președinte al României.

A îndemna românii să nu se prezinte la vot în turul II este, de fapt, cea mai gravă declarație din spectacolul dat aseară de dl. Băsescu. Ajută PSD-ul, al cărui electorat este disciplinat și sigur, și crește dezinteresul pentru politică al celor tineri, al celor deja sătui de scandal, al celor ce se simt nerespectați de actuala clasă politică.

Îi vom avea în bătălia finală pe Klaus Iohannis și pe Victor Ponta. Șansa ca după 25 de ani să se facă în sfârșit lucrurile altfel este dată de votul acordat lui Klaus Iohannis. Și în turul I și în turul II!”, a transmis Mihai Răzvan Ungureanu pe pagina de facebook.

2 comentarii la “MRU îl critică pe Băsescu pentru îndemnul adresat românilor de a nu se prezenta la vot în turul II

  1. Basescu face orice sa convinga lumea sa voteze cu Udrea. Dar, dupa declaratiile de aseara a cam incurcat lucrurile si a demonstrat ca ar face orice ca sa ramana la putere tot el.

  2. nu pot intelege de ce basescu o sustine atat de mult pe udrea!!! inteleg simpatia dintre cei doi dar totusi domnule Basescu daca dumneavoastra nu ati facut nimic pentru tara asta de ce sustineti tot o incompetenta??? il atacati pe domnul Melescanu fara motiv! acest om in cei 40 de ani de cariera politica nu a fost acuzat de nimic,nu a fost investigat in niciun dosar,de unde impertinenta sa.l atacati? udrea nu are nici o sansa in fata domnului Melescanu!! bafta domule profesor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *