Skip to content
Politică

Mugur Ciuvică, despre dosarul lui Oprescu: Lucrurile par destul de clar

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvica, a comentat cazul lui Sorin Oprescu intr-o interventie la Antena 3. Acesta a spus ca, fiind vorba de un flagrant, lucrurile par a fi destul de clare in acest caz. Totodata, analistul politic a mai afirmat ca informatia cu privire la o posibila retinere a lui Sorin Oprescu este o informatie pe care a tot auzit-o.

 „A zguduit dimineata asta, dar e o informatie pe care eu tot o aud pe la colturi, ca DNA l-ar viza pe Sorin Oprescu. Lucrurile par destul de clar, fiind vorba de un flagrant, de cativa denuntatori. In conditiile astea lucrurile par destul de clare. Iar in conditiile astea este problema domnului Sorin Oprescu cu legea sau sa demonteze acuzatiile.

Acest caz, spre deosebire de multe altele, pare a fi un caz serios, adica nu o facatura, ci fapte concrete (…) Odata ce dosarul va ajunge la Tribunal, probabil vom afla mai multe”, a spus Mugur Ciuvica.

Analistul a mai precizat ca „DNA ne-a obisnuit cu intamplari, ca s-ar fi intamplat. In cazul de fata mi se pare ca e vorba de fapte concrete”.

Referitor la modul in care este afectata imaginea Romaniei, Ciuvica a spus ca „inseamna rau, insa imaginea Romaniei in ultima vreme e facuta praf de iuresul asta cu arestari, cu catuse. Desi vrea sa para o lupta anticoruptie, imaginea pe care ne-o creeaza e ca suntem o tara de megacorupti (…) Chestiunea de azi nu poate decat sa adanceasca imaginea aceasta fata de Romania de tara megacorupta”.

" "

1 comentariu la “Mugur Ciuvică, despre dosarul lui Oprescu: Lucrurile par destul de clar

  1. Ce se mai intimpla in dosare{doua}de santaj in care este inculpat Dan Voculescu si fiica sa plus gadea s.a.??Dar in celalalt dosar de santaj care era la judecatorul de camera preliminara??De asemenea as vrea sa stiu daca Dan Voiculescu este in penitenciar asa cum ar trebui,pentru ca de la retinerea sa nu l-am mai vazut desi a fost citat la instanta??CSM ar trebui sa verifice de ce completul admite ABSENTA lui Dan Voiculecu de la termene!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *