Skip to content
Politică

Mugur Ciuvică, pronostic înainte de europarlamentare: ce scor vor obține marile partide

adevarul.ro
" "

Realizatorul Mugur Ciuvică a declarat, luni, pentru PSNews.ro, că PSD va obține cel mai mare scor la alegerile europarlamentare, iar PNL se va clasa pe locul 2. Mugur Ciuvică a precizat că PSD va avea un scor care va depăși 35%, iar PNL peste 20%.

”PSD va avea cel mai mare scor. PSD nu că va fi pe locul 1, va fi mult departe de locul 2, adică PSD-ul va fi peste 35% și următorul va fi PNL-ul, cu 20 și un pic dacă are mare, mare noroc. Dacă nu, poate să fie chiar sub 20%, așa că nu se pune problema ce partid va fi pe locul 1, se pune problema ce scor va avea dacă va avea 35% sau 40% PSD-ul, dar nu dacă va fi pe locul 1”, a afirmat analistul politic.

" "
" "

Întrebat și dacă referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis va fi validat, Mugur Ciuvică a negat acest lucru.

”Eu cred că nu și chiar sper că nu, pentru că e o prostie și nu merită atenție. Zic că 90% nu va fi validat”, a mai adăugat realizatorul.

Declarațiile acestuia vin în contextul în care, duminică,  26 mai vor avea loc alegerile europarlamentare. În aceeași perioadă, va avea loc și referendumul pe justiție, la care românii sunt invitați să răspundă cu DA sau NU la următoarele două întrebări:

1 – Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2 – Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cuextinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?

" "

3 comentarii la “Mugur Ciuvică, pronostic înainte de europarlamentare: ce scor vor obține marile partide

  1. Are dreptate mai mereu Ciuvica. Simpatic, inteligent, ma uit cu placere la emisiunile unde este el invitat, succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *