Skip to content
Politică

EXCLUSIV Mugur Ciuvică reacționează virulent după ce Tăriceanu a ajuns sub radarul DNA

Parchetul a trimis dosarul votului în cazul Şova la DNA.

Acesta a fost declinat de Parchetul General unde s-au depus mai multe sesizări în care preşedintele Senatului este acuzat că l-ar fi scăpat pe Şova de arestare, folosindu-se de un articol neconstituţional.
Este posibil să existe audieri în acest caz.

Mugur Ciuvică, liderul Grupului de Investigații Politice, a comentat în exclusivitate pentru PSnews.ro această situație, spunând că i se pare oarecum normală, întrucât șeful Senatului este singurul care în perioada aceasta vede ce se întâmplă și discută despre pericolul instaurării în România a unei republici a procurorilor. Potrivit acestuia, DNA îi răspunde lui Tăriceanu făcându-i dosare.

Cum să mi se pară, oarecum normală. Domnul Tăriceanu e singurul lider politic care în perioada asta vede ce se întâmplă și discută despre pericolul instaurării în România a unei republici a procurorilor, și procurorii îi răspund domnului Tăriceanu cu dosare penale. Ceea ce mi se pare aproape normal, pentru o țară condusă de Coldea și de Kovesi. În rest, probabil că nici chiar Coldea și Kovesi nu vor avea tupeul să facă un dosar serios pe care să-l trimită în judecată sau ceva pentru felul în care niște parlamentari au votat în Parlamentul României. Cred că nu pot avea chiar atâta tupeu și probabil e vorba doar de hărțuire, dar nimic nu e imposibil, mai vedem.

Voturile parlamentarilor nu pot fi anchetate de Parchete. Dar în România nu e imposibil, în România doamna Kovesi poate să ancheteze pe cine vrea ea, pe mai ales dacă o sprijină domnul Coldea”, a declarat Mugur Ciuvică pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *