Skip to content
Alegeri

Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): Am câştigat singuri, împotriva tuturor

PNL Neamţ a câştigat alegerile prezidenţiale din judeţ singur, împotriva tuturor, a declarat liderul organizaţiei, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Victoria obţinută de liberalii nemţeni şi Klaus Iohannis în judeţ nu a fost uşoară, având în vedere că organizaţia PSD este condusă de unul dintre liderii importanţi ai partidului, Ionel Arsene, iar judeţul Neamţ este în topul fondurilor alocate de fostul Guvern PSD, informează agerpres.ro.

Am câştigat singuri, împotriva tuturor. Am câştigat datorită vouă şi vă mulţumim că prin votul vostru aţi arătat că vreţi respect, că vreţi un preşedinte care să vă reprezinte, care să lupte pentru voi, pentru imaginea României. Vă mulţumim dragi nemţeni. Le mulţumesc tuturor celor care au votat cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi celor care nu au votat, dar au ieşit la vot. Ne dorim să vă câştigăm încrederea tuturor, să lucrăm împreună pentru un judeţ aşa cum ni-l dorim„, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale din judeţul Neamţ cu un procent de 58,73%, potrivit rezultatelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Klaus Iohannis a fost votat de 118.927 de alegători din judeţ.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a întrunit 41,27%, fiind votată de 83.547 alegători.

Au fost declarate nule 4.323 voturi exprimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *