Muraru (PNL): Atacurile lui Simonis și Grindeanu la PNL denotă obrăznicie, cinism

Sursa foto: Alexandru Muraru

Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, spune despre Simonis și Grindeanu că atacurile acestora la PNL din discursurile ținute în cadrul Congresului Partidului Social Democrat denotă cinism, și arată planul PSD de apropiere cu AUR.  Spune despre Ciolacu că deși vrea mult, nu se va alege cu nimic, iar după alegerile prezidențiale va rămâne cu noua echipă care se alege astăzi.

„Modelul lui Alfred Simonis este Candidatul Pâș-Pâș pentru care politică externă și cea economică a României sunt prea sofisticate.
Simonis, după ce a venit în genunchi la PNL să ceară susținere, a devenit acum mare lider. Tupeu de mafiot obraznic. Atacurile lui Simonis și Grindeanu la PNL denotă obrăznicie, cinism și arată clar planul PSD de apropiere de AUR. Este cât se poate de relevant că liderii PSD s-au ferit să vorbească despre ei și e clar că îi protejează. De ce îi protejează, acest lucru se va releva curând.
Ce nu știe Simonis e că Marcel Ciolacu tocmai se lansează pe toboganul politicii interne și îl va însoți și el pe de tânăr pe acest tobogan. Trebuie să recunoaștem că le-a ieșit domnilor Grindeanu și Tudose, care știu foarte bine că Marcel Ciolacu nu poate câștiga alegerile prezidențiale. Ei vor fi cei care vor prelua partidul și vor negocia orice cu oricine – mai ales cu AUR- funcții în Guvern și multe alte roluri în administrație. Asta e doar în mintea lor. Pentru că o dreaptă unită îi va lăsa încă o dată în Opoziție.
Cu o inteligență „peste medie” Marcel Ciolacu a avut mult, a vrut să ia tot și se va alege cu nimic. Așa că va face pâș-pâș înafara politicii mari după alegerile prezidențiale împreună cu noua sa echipă care se alege azi.”, a spus acesta

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: