Mureş: Incendiu într-un apartament situat la parterul unui bloc din Răstoliţa. Ce s-a întâmplat

pompieri-112
Sursă foto: Facebook

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Răstoliţa, judeţul Mureş, 30 de oameni reuşind să iasă singuri din clădire. Alţi doi au fost scoşi de pompieri cu scara, de la etajul întâi. Două persoane din locuinţa unde a izbucnit focul au fost transportate la spital, cu arsuri.

Potrivit ISU Mureş, un incendiu a izbucnit la un apartament situat la parterul unui bloc din localitatea Răstoliţa. Acolo au fost trimişi iniţial pompierii Punctului de Lucru Deda, SVSU Ruşii Munţi şi SVSU Deda, precum şi 2 ambulanţe SMURD. Ulterior, au mai ajuns încă 2 echipaje medicale, 1 ambulanţă SMURD C1 şi 1 ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş.

„Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, din interior s-au autoevacuat 30 de persoane, iar 2 persoane au fost evacuate cu autoscara mecanică de intervenţie de la etajul I al blocului. Două persoane din imobilul incendiat prezintă arsuri şi sunt evaluate de către echipajele medicale”, a arătat sursa citată.

Incendiul a fost stins.

Cele două victime au primit cod roşu medical, fiind preluate de echipajele medicale şi transportate la UPU SMURD Mureş.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: