Skip to content
Mureș Știri locale

Mureş: Ministerul Sănătăţii a virat 600.000 euro pentru liniile de vaccinare şi plata salariilor

news.ro

Ministerul Sănătăţii a virat 600.000 de euro în judeţul Mureş, în primele trei luni ale acestui an, pentru înfiinţarea liniilor de vaccinare şi pentru plata salariilor personalului, a declarat, joi, la Târgu Mureş, secretarul de stat dr. Vass Levente.

Ministerul Sănătăţii, numai prin cheltuielile directe pe care le-a virat prin Direcţia de Sănătate Publică, a participat la formarea acestor linii de vaccinare şi la plata salariilor, peste detaşări, cu 600.000 euro în primele trei luni, în judeţul Mureş. Este un efort comun, este o responsabilitate comună„, a afirmat secretarul de stat.

Dr. Vass Levente a apreciat modul în care este organizat „Maratonul vaccinării” la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş şi a arătat că este îmbucurător faptul că judeţul Mureş se află între primele judeţe din ţară în privinţa vaccinării.

Vass a făcut un apel la autorităţile locale şi judeţene să mobilizeze populaţia din mediul rural pentru a se vaccina în cadrul „Maratonului de vaccinare” care se va derula de vineri până lunea viitoare.

Fac parte dintr-un Guvern care lasă astfel de iniţiative să vină în faţă. Noi participăm că să secondăm, ca să vă ajutăm, la fel cum am făcut în ultimele patru luni în campania de vaccinare prin Guvernul României şi prin Ministerul Sănătăţii„, a subliniat dr. Vass Levente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *