Skip to content
Mureș Știri locale

Mureş: Pompierii continuă intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, vineri, la o fabrică de mobilă din Fântânele

Facebook/pompieri

Pompierii continuă intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, vineri, la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele, potrivit unui comunicat al ISU Mureş, transmis, sâmbătă, Agerpres.

După mai bine de 13 ore, încă se lucrează pentru căutarea focarelor ascunse şi lichidarea acestora. La faţa locului mai sunt trei autospeciale de stingere cu 12 subofiţeri şi personal din conducerea unităţii”, a informat ISU Mureş.

Pompierii mureşeni au fost solicitaţi să stingă acest incendiu, vineri, în jurul orei 22,00. Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, Detaşamentelor Târgu-Mureş, Sighişoara, Reghin, Târnăveni, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului cu un efectiv de 42 de cadre militare, zece autospeciale de stingere, trei maşini de teren şi comanda unităţii.

În sprijin au venit pompierii din cadrul SVSU Sovata, Sângeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului, Bălăuşeri şi Fântânele cu 29 de persoane şi cinci autospeciale.

Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi au acţionat de îndată pentru limitarea propagării şi lichidarea lui. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 1.200 mp dintr-un total de 3.000 mp. Propagarea sa a fost limitată înainte să afecteze întreaga suprafaţă şi nu s-au înregistrat victime.

Potrivit ISU Mureş, urmează să fie stabilită cauza probabilă de izbucnire a incendiului, o comisie fiind constituită în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *