Mureşan: Uniunea Europeană dovedeşte că ascultă îngrijorările fermierilor şi oferă soluţii pentru sectorul agricol

Facebook Siegfried Mureșan
Sursă foto: Facebook/ Siegfried Mureșan

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirmă că preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, marţi, în plenul Parlamentului European că retrage propunerea controversată privind reducerea nejustificată a consumului de pesticide în Europa. El subliniază că PNL susţine agricultura sustenabilă şi protejarea mediului, dar menţionează că aceste obiective trebuie îndeplinite împreună cu fermierii, nu împotriva lor.

”Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, tocmai a anunţat în plenul Parlamentului European că retrage propunerea controversată privind reducerea nejustificată a consumului de pesticide în Europa. Noi, europarlamentarii PNL şi întreg Grupul PPE, am fost întotdeauna împotriva propunerii care ar fi afectat fermierii”, a arătat, marţi, Siegfried Mureşan, într-o postare pe Facebook.

El a explicat că PNL susţine agricultura sustenabilă şi protejarea mediului, dar aceste obiective trebuie îndeplinite împreună cu fermierii, nu împotriva lor.

”Uniunea Europeană dovedeşte că ascultă îngrijorările fermierilor şi oferă soluţii pentru sectorul agricol”, a adăugat Mureşan.

Europarlamentarul PNL anunţa, în mai anul trecut, că a fost adoptată o rezoluţie la Adunarea Politică a Partidului Popular European pentru sprijinirea agricultorilor din România şi din Europa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL