Skip to content
Politică

E oficial! Mutare GREA pe scena politică: Adrian Țuțuianu s-a înscris în PRO România

proromania.ro

UPDATE 18:17

Victor Ponta, în cadrul conferinței de presă de luni seara de la Bacău, a anunțat oficial alăturarea senatorului Adrian Țuțuianu formațiunii politice PRO România.

Mă bucur să îl am alături pe domnul Adrian Țuțuianu. A fost un om alături de care am muncit în campanii, am câștigat bătălii importante”, l-a prezentat Victor Ponta pe Adrian Țuțuianu, prezent și el la conferință.

Este prima zi în care sunt alături de PRO România. Este cazul să mă alătur unui nou proiect politic. Consider că astăzi, alternativa corectă la PSD, este Pro România.”, a declarat Adrian Țuțuianu.

UPDATE 17:45

Potrivit celor mai noi informații PSnews.ro, Adrian Țuțuianu urmează să facă anunțul privind înscrierea sa în PRO România, luni seara, într-o conferință de presă ce va avea loc la ora 18:00, la Bacău.

————————————————————————————————————

 

PSnews.ro vă prezintă, în rândurile ce urmează, cele mai recente informații din culisele mișcărilor spectaculoase ce se pregătesc pe scena politică românească.

Concret: surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că Adrian Ţuţuianu, recent exclus din rândul social-democraților, a făcut pasul cel mare și s-a înscris în formațiunea politică la conducerea căreia se află Victor Ponta, PRO România.

Anunțul va fi făcut public într-o conferință de presă ce va avea loc luni, la Bacău, sau marți la Iași, și la care va fi prezent liderul formațiunii, Victor Ponta, fostul PSD-ist Adrian Țuțuianu și Daniel Constantin.

Cât despre Marian Neacșu, recent exclus și el din PSD, sursele noastre ne-au dezvăluit că deși intenționează să facă același pas ca Țuțuianu, decizia sa va fi făcută public în perioada următoare.

Amintim că senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că va construi o alternativă la PSD, neprecizând însă dacă își înființează o nouă formațiune sau dacă se va înscrie în vreun partid. El a mai spus că are discuţii cu Marian Neacşu, cu Paul Stănescu, dar că va vorbi şi cu Gabriela Firea despre planurile sale politice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *