Skip to content
Sport

Mutare importantă în Formula 1: Aston Martin revine după aproape 60 de ani

Facebook

Echipa se va alinia la start pentru noul sezon sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One Team. Sebastian Vettel şi Lance Stroll vor fi piloţii echipei.

Lawrence Stroll, Preşedinte al echipei Aston Martin Cognizant Formula One ™:

„Întoarcerea Aston Martin la Formula 1, după mai mult de 60 de ani, este un moment de referinţă în istoria sportului. Toată lumea ştie deja ce semnifică Aston Martin, dar echipa de Formula 1 ne va permite să ducem esenţa mărcii spre noi orizonturi, construind pe bazele solide puse de echipele anterioare. Sunt extrem de mândru că putem începe acest nou capitol cu ​​sprijinul Cognizant.

În ziua de astăzi, pe măsură ce revoluţia digitală continuă, nu mă pot gândi la un partener mai potrivit sau mai valoros care să lucreze cu noi, în timp ce ne propunem să facem din Aston Martin una dintre cele mai mari echipe din acest sport”.

Brian Humphries, CEO Cognizant:

„Suntem absolut încântaţi să fim <<Title Partner>> al echipei Aston Martin Cognizant Formula One ™. Brandurile noastre globale au multe în comun.

Amândouă sunt branduri inovatoare, orientate spre viitor, cărora le place să se mişte rapid, să rămână focusate şi să ia iniţiativă.

Înţelegem puterea incredibilă a tehnologiilor avansate de astăzi şi cum să le valorificăm pentru a crea experienţe unice pentru clienţi. Suntem încântaţi de promisiunea acestui parteneriat puternic şi reciproc benefic”.

Otmar Szafnauer, CEO & Team Principal, echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:

„Suntem la doar două luni distanţă de începutul sezonului, aşa că ne bucurăm mult să sărbătorim noua eră a Aston Martin în Formula 1 cu Cognizant ca <<Title Partner>>. 

Inovaţia şi tehnologia sunt pilonii centrali pentru orice echipă de Formula 1, iar acest parteneriat pe termen lung este mult mai mult decât un exerciţiu de branding.

Cu o nouă fabrică aflată deja în construcţie, expertiza şi resursele Cognizant vor oferi valoare adăugată în toate sectoarele operaţiunilor noastre IT şi vor aduce o contribuţie valoroasă performanţei noastre”.

Jefferson Slack, Managing Director – Comercial şi Marketing, echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™: 

„Pentru noi este un moment cu adevărat special, întrucât salutăm Cognizant ca <<Title Partner>>  al echipei Aston Martin Formula One ™. Pe măsură ce ducem acest brand iconic pe culmile succesului în racing, este extrem de motivant să avem sprijinul unui nume precum Cognizant, o companie Fortune 200 cu aproape 300.000 de angajaţi.

Este o multinaţională care are un impact real pe tot globul, cu o viziune excelentă din partea lui Brian Humphries şi a echipei de management. Cognizant va fi parte integrantă a succesului nostru viitor şi un adevărat partener care va pune accent pe capacităţile sale ca partener de transformare digitală.

La fel ca Aston Martin, este o companie cu obiective ambiţioase şi va străluci în lumina reflectoarelor globale ale Formulei 1”.

Sebastian Vettel, pilot din echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:

„Abia aştept să lucrez cu echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™. Sunt multe de descoperit în următoarele luni şi sunt motivat să ajut această echipă să aibă şi mai mult succes.

Imediat va veni prima cursă, care va duce acest nume unde îi este locul, în top. Sunt mândru că fac parte din această călătorie”.

Lance Stroll, pilot parte din echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:

„Prezenţa Aston Martin înapoi în Formula 1 este o veste importantă – mai ales cu un nou partener, Cognizant. Ori de câte ori sunt la fabrică, simt zgomotul şi energia. Suntem pregătiţi pentru asta. E atât de multă pasiune în echipă şi abia aştept să încep sezonul”.

Cognizant va juca un rol cheie, nu doar ca sponsor, ci ca un partener de transformare digitală, oferind echipei cele mai bune soluţii de infrastructură IT şi software de pe piaţă.

Compania Cognizant e prezentă şi pe piaţa din România, prin Cognizant Softvision. Achiziţia Softvision de către Cognizant, în 2018, a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale şi un lider în dezvoltarea produselor software.

În România, Cognizant Softvision e, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajaţi, în studio-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare.

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume, transformând modelele de afaceri, operaţionale şi tehnologice ale clienţilor pentru era digitală.

Abordarea noastră consultativă unică bazată pe industrie îi ajută pe clienţi să vizualizeze, să construiască şi să conducă afaceri mai inovatoare şi mai eficiente. Cu sediul în S.U.A., Cognizant ocupă locul 194 pe Fortune 500 şi este în mod constant listat printre cele mai admirate companii din lume.

Aflaţi cum Cognizant îi ajută pe clienţi să conducă prin digital pe www.cognizant.com sau urmariţi-ne în social media @Cognizant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *