Skip to content
Politică

Mutare importantă în Mureș: Traian Bendorfean este noul Președinte ALDE Mureș după demiterea lui Dorin Florea

agendademures.ro

Traian Bendorfean face un nou pas în cariera politică. Va candida din partea ALDE Mureș la Președinția Consiliului Județean Mureș.

În cursul zilei de joi, 9 iulie 2020, în ședința Biroului Politic Executiv, condusă de Călin Popescu Tăriceanu – Președinte ALDE și Daniel Chițoiu – Secretar General, s-a luat hotărârea ca Dorin Florea să fie exlus, iar Traian Bendorfean să fie numit în funcția de președinte interimar al Organizației Județene ALDE Mureș.

" "

Totodată, Traian Bendorfean va candida din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș. Decizia a fost luată după analiza activității lui Bendorfean, al nivelului de notorietate și încredere ale acestuia. ALDE dorește la Mureș un Președinte al Consiliului Județean pentru toți mureșenii, indiferent de etnia lor. „ALDE reprezintă clasa de mijloc, întreprinzătorii, practicanții profesiilor liberale, dar și a celor care lucrează în serviciul public și partidul apără și promovează drepturile și libertățile tuturor indivizilor”, a declarat Traian Bendorfean.

Traian Bendorfean are ca scop revitalizarea organizațiilor locale ale partidului.

Reconstrucția organizațiilor locale este una dintre preocupările urgente ale lui Bendorfean. „Este nevoie de curățarea organizațiilor locale, eu sunt un om de echipă și vreau alături de mine oameni curați și muncitori care vor aduce o schimbare benefică în Județ prin: proiecte concrete, crearea de locuri de muncă, sprijinirea mediului de afaceri și soluționarea principalelor probleme ale zonei”, a mai spus candidatul ALDE la Președinția Consiliului Județean Mureș.

Traian Bendorfean este un fost portar de fotbal din Mureș, cu rezultate notabile

Traian Bendorfean a fost sportiv de performanță între anii 1986 – 2001, este căsătorit cu Sorina și are o fiică Sonia, de 26 de ani. În prezent este antreprenor și coordonează mai multe acțiuni de binefacere, dintre care cele mai vizibile „Dăruind o mască, protejăm o viață” și „Dăruiesc din inimă pentru tine”. „ALDE oferă mureșenilor, prin candidatura mea, o alternativă corectă, fără compromisuri sau interese ascunse. Iubesc Județul Mureș și vreau, alături de mureșeni, să îl apăr de incompetență și corupție”, a comunicat Traian Bendorfean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *