Skip to content
Politică

Mutare neașteptată în Guvern. O fostă jurnalistă Antena 3, purtătoare de cuvânt

Express Press

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu (fostă jurnalistă la postul Antena 3) în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.

CITIȚI ȘI: Schimbări pe sticlă. O știristă pleacă de la Antena 3, iar un fost OTV-ist vine la B1 TV

“Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale“, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat remis redacției PSnews.ro.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

astazi-este-ziua-ta-alina-petrescu-18454331

1 comentariu la “Mutare neașteptată în Guvern. O fostă jurnalistă Antena 3, purtătoare de cuvânt

  1. Dacă poate lua experiența dobândită și s-o folosească ca să îmbunătățească comunicarea guvernului cu presa și oamenii de rând, ar fi un lucru bun. Altfel nu pot să spun că-mi pasă pe cine au ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *