Skip to content
Sport

Mutare spectaculoasă în fotbalul mondial: Clubului lui Beckham l-ar putea cumpăra pe Messi

Twitter

Marele fotbalist argentinian Lionel Messi este aproape de a ajunge la un acord cu clubul american Inter Miami pentru finalul sezonului european 2022-23, relatează cotidianul The Times, citat de DPA.

Contractul argentinianului cu Paris Saint-Germain va expira la finalul actualului sezon competiţional şi a fost vehiculată o revenire la FC Barcelona, de unde a plecat în 2021, dar The Times scrie că Messi va pleca în Major League Soccer (MLS).

Clubul Inter Miami se arată ”încrezător” că Messi va semna după încheierea Cupei Mondiale din Qatar, unde căpitanul echipei Argentinei a marcat în ambele meciuri ale selecţionatei Albiceleste.

Mutarea la Inter Miami, club la care David Beckham este coproprietar, va face din Messi cel mai bine plătit jucător din istoria MLS, echipa din Florida având în vedere şi alte transferuri de marcă.

Uruguayanul Luis Suarez şi spaniolul Cesc Fabregas, foşti colegi cu Messi la Barcelona, sunt câteva dintre numele menţionate, Suarez încheind o perioadă scurtă petrecută la Nacional Montevideo, în timp ce Fabregas joacă la echipa italiană de ligă secundă Como, scrie agerpres.ro.

Posibila venire a lui Messi în MLS s-ar produce la mijlocul sezonului, care începe în februarie, oferind un impuls fotbalului nord-american în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, care va fi găzduită împreună de SUA, Canada şi Mexic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *