Skip to content
Politică

Mutare spectaculoasă pe scena politică: Corina Crețu, la un pas afară din PSD

Inquam Photos / George Călin

Redacția PSnews.ro vă prezintă, în rândurile de mai jos, cele mai noi informații din culisele mutărilor spectaculoase care se pregătesc pe scena politică românească.

Aflată în conflict cu social-democrații, dar mai ales cu liderul Liviu Dragnea, comisarul european Corina Crețu se pare că, potrivit surselor PSnews.ro, a luat decizia de a se alătura formațiunii politice PRO România, la conducerea căreia se află ex-premierul Victor Ponta.

Mai mult, sursele noastre susțin că decizia comisarului european de a părăsi aripa social-democraților, urmează să fie făcută publică în zilele următoare.

Facem precizarea că la momentul publicării acestei știri, Corina Crețu și Victor Ponta se află la Cluj la o dezbatere privind politica de coeziune socială în Uniunea Europeană, organizată de Departamentul de Istorie Universală şi Relaţii Internaţionale din cadrul Institutului de Istorie ”George Bariţiu”.

Evenimentul are loc începând cu ora 16.30, iar printre cei care şi-au anunţat prezenţa la masa rotundă de joi se numără foştii premieri Mihai Tudose, Sorin Grindean şi Sorin Câmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *