Skip to content
Politică

Mutări de ULTIMĂ ORĂ pe scena politică: 4 deputați ALDE s-au înscris în PNL. Printre ei și un fost ministru

Inquam Photos / Octav Ganea

Mutări de ultim moment pe scena politică. Surse politice au declarat pentru PSnews.ro că președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, în ședința Biroului Executiv, înscrierea în PNL a 4 parlamentari ALDE. Este vorba despre deputații Toma Petcu, Calota Florica Ica, Ion Tabugan și Marius Gheorghe Surgent.

Tăriceanu rămâne să stingă lumina la ALDE

Amintim că deputatul ALDE, Ică Calotă, preşedintele ALDE Teleorman anunța încă de săptămâna trecută că el și aproximativ 12 deputaţi ai formaţiunii vor părăsi partidul într-o săptămână.

Un lucru este clar, nu mai avem grup parlamentar. În momentul de faţă, în ALDE eu nu mai rămân. Dar unde şi spre ce zări voi pleca, nu aş putea să vă spun încă. Suntem un grup de parlamentari care vom pleca spre nişte destinaţii. În maxim o săptămână, zece zile, voi anunţa către ce voi merge. Suntem 23 de parlamentari, dintre care minim 12 şi maxim 16 parlamentari vom pleca din ALDE”, a afirmat Calotă.

1 comentariu la “Mutări de ULTIMĂ ORĂ pe scena politică: 4 deputați ALDE s-au înscris în PNL. Printre ei și un fost ministru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *