Skip to content
Sport

Muzică clasică la metrou

Bucureştenii care vor trece în perioada 10 – 14 noiembrie, între orele 17.30 – 19.00, prin staţiile de metrou Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei, vor fi martorii unor concerte de muzică clasică, susţinute pe peron de artişti de la Operă, dar şi de studenţi şi masteranzi.

Organizaţia nonguvernamentală Arta nu muşcă, cu susţinerea Metrorex, oferă bucureştenilor o săptămână de muzică clasică la metrou, în cele mai tranzitate patru staţii, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Astfel, cei care vor călători cu metroul, în perioada 10 – 14 noiembrie, se vor delecta cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute direct pe peron, de artişti de la Opera Naţională Bucureşti şi studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, relatează mediafax.ro.

Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, salsa, dans contemporan, dar şi de balet clasic.

De asemenea, va avea loc o expoziţie foto specială post proiect cu cele mai emoţionante expresii ale participanţilor la spectacole.

Festivalul de muzică clasică la metrou se află la cea de-a treia ediţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *