N. Ciucă: Atunci când a venit Ciolacu la Guvern a găsit absorbție de 11 milioane euro

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat într-un interviu la Digi24 că atunci când premierul Marcel Ciolacu a venit la Guvern a găsit absorbție de 11 milioane euro, cel mai mare vârf de absorbție de fonduri europene realizat vreodată de Guvernul României.

„Când a venit Ciolacu la Guvern a găsit absorbție de 11 milioane euro. A fost cel mai mare vârf de absorbție de fonduri europene realizat vreodată de Guvernul României: 10,4, erau 6,4 investiții directe. Asta înseamnă dovadă de încredere. Nicolae Ciucă a muncit la Guvern și am adus în țară bani. De-asta am putut să trecem prin toate aceste crize, am trudit de dimineața până seara. În fiecare zi am calculat și creșterea economică, absorbție fonduri, investiții străine și scădere a deficitului bugetar cu un procent. Toate aceste chestiuni s-a întâmplat pe guvernarea colegilor mei”, a declarat Ciucă.

Întrebat dacă în acest moment consideră coaliția de guvernare un eșec, Ciucă a spus: „A fost o realizare câtă vreme am putut să menținem stabilitatea politică. Românii nu au așteptat confruntări politice”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: