PSnews

Ultima Oră

N. Dan rămâne pe poziții: Vom vota împotriva înfiinţării comisiei de anchetă

riseproject.ro

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, deputatul Nicuşor Dan, a delcarat, la RFI, că parlamentarii USR vor face parte probabil din comisia ce va ancheta rectificările bugetare ale Guvernului Cioloş, dar vor vota împotriva înfiinţării ei.

În opinia lui Nicuşor Dan, ideea unei comisii care să ancheteze rectificările bugetare din timpul guvernării tehnocrate este populistă: „Este un demers populist, este o încercare de a găsi un vinovat pentru faptul că promisiunile PSD din campania electorală nu se puteau realiza”.

Întrebat dacă parlamentarii USR vor participa la comisia de anchetă, liderul Uniunii a răspuns: „Nu am luat o decizie. Probabil că da, pentru a ne exprima punctul de vedere. În orice caz, în plen, vom vota împotriva înfiinţării acestei comisii, pentru că chiar din întrebările care sunt puse în această comisie, multe dintre ele îşi au răspuns în documente oficiale, nu trebuie să faci o comisie, ca să vezi ceea ce poţi să citeşti în documentele oficiale ale statului român”.

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nu uta cå esti român

    12 ianuarie 2017, 12:38 la 12:38

    Nu va suparati åsta este salutul lui Nicusor Dan copilul legitim al lui Sorosh. Parca se aseamana cu salutul lui Hitler cu deosebirea cå aratå ca o ghearå care vrea sa puna mâna pe tot. Mi se pare un salut bine venit in JunglaRO (teritoriu cu toate legile secundare)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi