Skip to content
Politică

N. Dan și-a lansat sloganul de campanie. Legătura cu Cioloș

www.puterea.ro
" "

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, și-a lansat sloganul de campanie. Citiți, în cele ce urmează, legătura acestui slogan cu prim-ministrul Dacian Cioloș.

Dan a declarat, miercuri, că formaţiunea pe care o conduce susţine platforma „România 100” lansată de şeful Guvernului. Tot azi, consilierul general și-a prezentat sloganul de campanie al partidului: „Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”.

" "
" "

„Suntem fericiţi cu acest demers (lansarea platformei România 100 – n.r.). Foarte mare parte din populaţie susţine pe Dacian Cioloş, a văzut în guvernarea de până acum o speranţă, a văzut transparenţă, a văzut onestitate, a văzut bun-simţ. Programul pe care l-a lansat este în acord cu programul USR. USR susţine pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat de prim-ministru după alegerile parlamentare”, a anunţat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă, conform Mediafax.

Totodată, liderul USR a explicat sloganul de campanie al USR.

„Dacian Cioloş a venit cu o platformă, «România 100», în care spune cum vrea să guverneze în continuare. A spus că aşteaptă sprijin de la partide pentru acest proiect şi noi venim ază să-i spunem că i-l oferim, că programele sunt mai mult decât compatibile şi că vrem să colaborăm în această direcţie”, a zis Nicușor Dan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *