Skip to content
Politică

N. Dan, tranșant: Grindeanu trebuie doar să abroge OUG și să plece

psnews.ro

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat că anunțul premierului referitor la abrogarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale reprezintă „o victorie uriașă a străzii”.

El a susținut că premierul Sorin Grindeanu trebuie „doar să abroge OUG și să plece”.

„Este o victorie uriasa a strazii, de care toti politicienii vor tine cont de acum incolo. Respect pentru toti cei care au iesit in strada in orasele din Romania si din afara.
Presiunea trebuie sa continue cel putin pana la respingerea in regim de urgenta a proiectului de lege privind gratierea, pe care Guvernul l-a depus la Parlament.
Grindeanu a mintit si in seara asta cand a spus ca proiectul ordonantei a vrut sa puna in acord deciziile Curtii Constitutionale cu Legea.
Cu un tupeu nemasurat, Grindeanu s-a oferit sa discute cu reprezentantii partidelor modificarea Codului Penal, PORNIND DE LA ACTUALUL TEXT AL OUG, mai putin limita de 200.000. Nu se pune problema ca Grindeanu sa conduca discutiile pe acest subiect si cu atat mai putin ca dexbaterea sa plece de la actualul text. Grindeanu trebuie doar sa abroge OUG si sa plece”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *