Skip to content
Societate Sport

Nadal a fost eliminat de Thiem în sferturi la Australian Open. Spaniolul a fost protagonistul unui moment surprizător cu câteva ore înainte de meci

Featured Video Play Icon
" "

Spaniolul Rafael Nadal, liderul ATP, a fost eliminat, miercuri, de austriacul Dominic Thiem, numărul 5 mondial şi favorit 5, în sferturile de finală ale turneului Australian Open. Nadal a fost protagonistul unui moment surprinzător cu câteva ore înainte de meci, la intrarea în zona vestiarelor.

Thiem s-a impus cu scoorul de 7-6 (3), 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6), în patru ore şi zece minute.

" "
" "

Cu câteva ore înante de meci, un agent de pază l-a oprit pe Rafael Nadal la intrarea în zona vestiarelor şi i-a cerut să îi arate acreditarea. Nadal mergea în vestiar după un antrenament făcut pe un teren exterior. Spaniolul a fost lăsat să intre după intervenţia altui agent de pază.

Nadal Denied Entry | 2020 Australian Open

Even the World No.1 needs accreditation 😂🎥: Eurosport | Australian Open

Publicată de ATP Tour pe Marţi, 28 ianuarie 2020

Într-o situaţie similară s-a aflat anul trecut, tot la Melbourne, Roger Federer.

Dominic Thiem, calificat în premieră în semifinale la Australian Open, îl va întâlni pe germanul Alexander Zverev, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 7.

În cealaltă semifinală vor juca elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, şi sârbul Novak Djokovici, locul 2 ATP, potrivit News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *