Skip to content
Sport

Nadia Comăneci, PRIMA reacție după ce Trump a devenit președinte

epochtimes-romania.com

Nadia Comăneci a dat de înţeles că a votat cu Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA, care au avut loc săptămâna trecută. Ea a vorbit şi despre viitorul preşedinte al americanilor.

„M-au prins în Statele Unite alegerile. Am votat. Oklahoma este un stat total republican. Adică 90 la sută republican. Deci nu a avut importanţă ce, cum s-a votat, pentru că toate cele şapte voturi electorale s-au dus către republicani. Se bucură toată lumea că această campanie, care a fost mult prea lungă, s-a terminat.

Bineînţeles că a fost destul de incomodă pentru toată lumea. Donald Trump mi se pare ok, dar e mai bine să nu comentez nimic acum, după alegeri. Să aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Nu ştim cum va fi ca președinte! Nimeni nu ştie”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit Digi24.

Nadia îl cunoaşte pe viitorul preşedinte al SUA după ce a participat la show-ul „Ucenicul”, a cărui gazdă a fost chiar Donald Trump. El a spus atunci că o iubeşte pe fosta gimnastă, dar că trebuie să o elimine din emisiunea-concurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *