Skip to content
Republica Moldova

Năstase: Dodon este cea mai mare ameninţare la adresa R. Moldova. Trebuie să scăpăm ţara de cel de-al doilea Plahotniuc

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, spune depre preşedintele Igor Dodon, că actualmente, este cel mai mare pericol pentru Republica Moldova şi cel de-al doilea Plahotniuc, de care trebuie să scăpăm.

„Igor Dodon este pericolul cel mai mare, cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova, şi noi cu toţii trebuie să facem aşa încât ţara să fie scăpată de cel de-al doilea Plahotniuc. Pentru că el asta se vrea, de asta apelează la tot felul de strategi. Cunoaştem foarte bine că strategii sunt din Rusia, pentru că fără Rusia, Dodon ar fi nimic”, a declarat Andrei Năstase la emsiunea Cabinetul din Umbră, de la Jurnal TV.

Fiind întrebat dacă ar putea candida pe circumscripţia de la Hînceşti, fostul ministru de Interne a răspuns: „Mai sunt prezidenţialele, mai sunt şi alte alegeri, nu neapărat parlamentare. Noi analizăm toate variantele posibile, pentru că suntem un partid responsabil. Dacă va fi să candideze cineva la Hînceşti, o va face. Mai este timp pentru a discuta asemenea lucruri”.

Năstase a mai declarat că în Platfroma DA sunt foarte mulţi unionişti, iar el este un bun român, informează m.tvrmoldova.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *