Skip to content
Politică

Năstase s-a supărat. „Îi fac plângere penală lui Turcescu!”

Robert Turcescu se va alege și cu o plângere penală, după dezvăluirea potrivit căreia este fost ofițer sub acoperire.

Senatorul si Ilie Năstase a anuntat, joi seara, ca va depune o plangere penala pe numele lui Robert Turcescu, cel care a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire.

„Livretul militar al lui Turcescu nu seamana cu al meu. Trebuie sa apara functia, unitatea. La Turcescu nu vad asa ceva. Nici nu se vede clar ce scrie. S-a trezit cu actele in brate. Paginile aratate de Turcescu sunt niste falsuri facute pe calculator.

El si-a pus o unitate din burta. Omul asta a facut declaratii foarte grave. De ce ma sesizez eu? Nu sunt judecatori, magistrați care sa se sesizeze? Credibilitatea ofiterilor nostri acoperiti nu va mai fi aceeasi”, a declarat Ilie Nastase.

„Declaratia e grava, amenintare la siguranta nationala. Ofiterii acoperiti au legatura cu toata Europa. Ofiterii acoperiti nu mai vor sa stea in Romania. Eu nu sunt expert. Nu stiu ce se intampla daca am sau nu dreptate. De ce nimeni nu reactioneaza? Turcescu cere sa fie judecat”, a adaugat fostul sportiv.

„O sa scriu ca Robert Turcescu a facut declaratii care sunt grave la siguranta statului roman si la siguranta ofiterilor acoperiti. Un ofiter acoperit nu se comporta asa. Eu nici nu cred in documentele publicate, am si eu livret din ala”, a continuat el.


Robert Turcescu a dezvaluit, duminica, pe blogul sau faptul ca a fost ofiter sub acoperire. In aceeasi zi, tot pe blog, jurnalistul a publicat copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *