Skip to content
Sport

Nasty, atac dur la Mugur Isărescu: Mai are să-şi pună numele pe prezervative

Fostul tenismen Ilie Năstase are un nou atac la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru degradarea Arenelor BNR, aflate în proprietatea Băncii Naţionale. După ce iniţial declarase că Isărescu l-a dat în judecată pe el, pe Ion Ţiriac, Simona Halep şi alte nume importante din tenis, fapt contrazis de reprezentanţii BNR, Năstase are de această dată o nouă intervenţie dură la adresa guvernatorului.

„Domnule, ce om este ăsta care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis și a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam. Dar îl lasă în paragină. Eu am crescut acolo. Am jucat pe arena aia o finală de Cupa Davis și mă doare sufletul”, a declarat Ilie Năstase pentru evz.ro.

Fostul lider mondial a precizat că prietenul său, Ion Ţiriac a cumărat un turneu de tenis, care începând din 2020 se va disputa la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *