Natalia Intotero: Valorile în baza cărora îmi voi ghida mandatul sunt parte integrantă din ethos-ul PSD

Natalia Intotero
PSNEWS.RO

Deputatul PSD, Natalia Intotero a transmis luni, după nominalizarea la ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, că valorile în baza cărora îşi va ghida mandatul sunt parte integrantă din ethos-ul PSD: egalitate, solidaritate, dreptate şi respectul pentru cetăţeni. Ea a afirmat că este onorată să primească nominalizarea pentru funcţia de ministru al Familiei, Tinereului şi egalităţii de şanse, în Guvernul României.

”Sunt onorată să primesc nominalizarea pentru funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi egalităţii de şanse, în Guvernul României. Îi mulţumesc domnului prim-ministru Marcel Ciolacu şi domnului preşedinte Laurenţiu Nistor pentru încrederea acordată, precum şi tuturor colegelor şi colegilor din PSD pentru susţinere”, spune Natalia Intotero pe Facebook.

”Îmi voi dărui toată puterea şi priceperea pentru a-i reprezenta corect pe români în această funcţie guvernamentală. Social-democraţia este despre oameni, iar valorile în baza cărora îmi voi ghida mandatul sunt parte integrantă din ethos-ul Partidului Social Democrat: egalitate, solidaritate, dreptate şi respectul pentru cetăţeni”, mai scrie Intotero.

Natalia Intotero a fost votată luni de conducerea PSD ca propunere pentru funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi egalităţii de şanse. Intotero este deputat PSD de Hunedoara şi preşedinte al comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: