Skip to content
Politică

Nazare, solicitare imperioasă către Cioloş: Guvernul trebuie să aprobe mâine!

Deputatul Alexandru Nazare (candidatul PNL la Primăria Sectorului 1) lansează o solicitare imperioasă către prim-ministrul Dacian Cioloş.

Potrivit unui comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Nazare solicită premierului Cioloș și ministrului Culturii (Vlad Alexandrescu) să includă pe ordinea de zi a ședinței Executivului de miercuri Hotărârea de Guvern pentru transferul Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu către Primăria Sectorului 1.

„Transferul Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu către administrația locală a ajuns în faza finală și mai avem nevoie doar de Hotărârea de Guvern pentru a da startul proiectului de reabilitare și modernizare. Avem în față o poveste de succes în care cetățenii implicați din sectorul 1 au reușit să pună presiune asupra autorităților publice pentru a da un viitor acestei clădiri, simbol pentru cartierul Bucureștii Noi. Am încredere că ministrul Alexandrescu, care a susținut de la bun început acest demers, își va convinge și colegii din Guvern, iar Hotărârea va putea fi adoptată chiar mâine. Cetățenii și-au făcut deja datoria, acum e treaba administrației. Ca primar al Sectorului 1 mă voi asigura că proiectul de reabilitare a Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu va primi fondurile necesare și va fi finalizat în cel mai scurt timp. Voi continua demersurile pentru a prelua și Teatrul Masca în administrarea Primăriei de sector astfel încât în Bucureștii Noi să avem un centru cultural cu reprezentații artistice la cel mai înalt nivel”, a declarat Alexandru Nazare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *