Skip to content
Sport

Ne fac cinste în lume: patru elevi din București duc numele României la olimpiade de Geografie

romaniamap.facts.co

Citiți în cele ce urmează despre patru elevi din București care fac cinste în lume, ducând numele României la olimpiade de Geografie.

România produce performanță, iar acest lucru poate fi cuantificat în premiile pe care tinerii noștri le primesc la diferitele concursuri sau olimpiade internaționale, alimentând de fiecare dată mândria că sunt conaționalii noștri. Există tineri care fac performanță pentru ei și pentru România, fără prea mult aparent efort și care se păstrează raționali, având ținte pe care vor să le atingă.

" "

Pentru săptămâna aceasta, Edițiadedimineață.ro și-a propus să prezinte povestea elevilor ce fac parte din Lotul Olimpic de Geografie al Municipiului București, mai exact povestea copiilor care fac cinste României, aducând multe medalii în țară și despre care nu se vorbește așa cum ar trebui.

Victor, Andrada, Omar și Artiom sunt o parte dintre tinerii care creează performanță și pentru care cel mai înalt țel nu pare departe. Legați de pasiunea pentru geografie la început, iar acum de prietenia frumoasă ce s-a construit între ei, elevii fac parte dintr-un grup special, un grup bazat pe valori ce ar trebui să ne inspire pe noi toți.

Citiți mai multe AICI.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *