Skip to content
Neamț Știri locale

Neamț: A tăiat ţeava de gaze din greşeală și a lăsat 100 de garsoniere fără căldură

facebook

Un bloc întreg din Neamţ a rămas fără căldură, după ce un vecin a tăiat din greşeală ţeava de gaze din bucătărie şi a provocat şi un incendiu. Şi nu doar că şi-a lăsat vecinii în frig, dar oamenii nu mai au acum nici macăr cum să-şi gătească.

Pompierii au intervenit de urgenţă după ce bărbatul a tăiat accidental ţeava de gaz şi a provocat un incendiu.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă blocul a rămas fără căldură, informează antena3.ro.

De asemenea, distribuitorul de gaze a întrerupt furnizarea până la verificarea instalaţiei blocului de câtre o firmă specializată.

„Momentan, firma a venit, va începe să facă revizia pentru cele două coloane, mai întâi cu coloana pentru încălzire ca să fim siguri că putem reconecta cât mai rapid locuitorii şi să beneficieze de căldură, pentru că încă este frig afară. Ulterior o să rezolve şi problema coloanei pentru aragaze”, a spus Adrian Niţă, prefectul judeţul Neamţ.

Vecinul care a lăsat blocul fără căldură a părăsit locuinţa.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ.

„Până la acest moment nu au fost înregistrate plângeri privitoare la distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unor bunuri. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor și cauzelor producerii acestui eveniment”, a spus subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *