Skip to content
Neamț Știri locale

Neamț: Harbuz dă cărțile pe față! Trădarea consilierilor Ciubotaru și Vornicu, în favoarea lui Arsene, cu ordin venit peste capul lui!

Facebook/Liviu Harbuz

Trădarea consilierilor județeni (2 din 3) de la Pro România în favoarea PSD-Arsene este taxată dur de coordonatorul organizației județene, Liviu Harbuz, care anunță că această „defectare” frontală de la linia anunțată în campaniile electorale din 2020 a fost făcută peste capul său, prin direcționarea respectivilor de către secretarul general al partidului, de la nivel național, Marina Neacșu, potrivit vestea.net.

Harbuz anunță într-un comunicat remis în urmă cu câteva minute că „PRO România Neamț se va reuni în forurile sale statutare județene pentru a lua deciziile în mod democratic” și că, în funcție de aceste decizii, „voi stabili dacă voi mai rămâne sau nu membru PRO România”.

Altfel spus, Harbuz spune că joacă cu demisia pe masă dacă forurile județene nu decid (și cele naționale nu confirmă) trădarea principiilor votate și asumate până acum de echipa Pro România de la Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *