Skip to content
Neamț Știri locale

Neamţ: Incendiu la centrul comercial „Casa Afacerilor” din Roman

ISU

Un incendiu izbucnit, duminică, la centrul comercial „Casa Afacerilor” din municipiul Roman a distrus marfa din 26 standuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, locotenentul Irina Popa.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la mai multe standuri, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.

„Concomitent cu acţiunile pentru stingerea incendiului, forţele de intervenţie au acţionat pentru evacuarea unor bunuri aflate în interiorul centrului comercial. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. Au ars articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, aparate electronice şi electrocasnice, accesorii şi produse cosmetice din 17 standuri şi s-au deteriorat bunuri din alte 9 standuri. Suprafaţa afectată de incendiu este aproximativ 450 metri pătraţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate de Agerpres, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuitul electric, menţionează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *