Skip to content
Neamț Știri locale

Neamț: Incendiu la o şcoală din judeţ. Un vecin a alertat pompierii

Facebook/pompieri

Un incendiu a izbucnit la şcoala din localitatea Stânca, judeţul Neamţ, focul fiind observat de un vecin care a alertat pompierii. Incendiul s-a manifestat în cancelarie, cu degajări mari de fum.

”Prin apel la 112, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la şcoala din localitatea Stânca,  comuna Pipirig. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Pipirig şi pompieri militari din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifesta în cancelarie cu degajare mare de fum.

”Forţele de intervenţie au stins incendiul în limitele găsite. Au ars obiecte de mobilier, aproximativ 2 mp de parchet şi s-au deteriorat pereţii din mai multe săli de clasă din cauza fumului degajat.

Cu ajutorul echipamentelor specifice a fost evacuat fumul din interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este scurt circuitul electric (corp de iluminat lăsat sub tensiune)”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că incendiul a fost observat la scurt timp de la momentul producerii de un vecin, care a alertat forţele de intervenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *