Alegeri parlamentare Neamţ: Liberalii au depus listele de candidaţi; Eugen Ţapu-Nazare şi Adrian Ciobanu, capi de liste

sursa: Facebook

PNL Neamţ a depus, vineri, listele de candidaţi la alegerile parlamentare, capi de listă la Senat şi Camera Deputaţilor fiind senatorul Eugen Ţapu-Nazare, respectiv fostul subprefect Adrian Ciobanu.

Peste 45.000 semnături de susţinere au fost depuse la Biroul Electoral Judeţean Neamţ, împreună cu lista de candidaţi.

„Toţi candidaţii propuşi pentru a reprezenta Neamţul în Parlamentul României sunt nemţeni 100%. Acest aspect constituie o normalitate dar şi un avantaj clar, pentru că nimeni nu cunoaşte problemele judeţului mai bine decât un nemţean. Nu ne interesează ce se întâmplă la alte partide, dar nu pot să nu observ că persoane din Bacău, Bucureşti, mai ştiu eu de unde candidează la Neamţ. Pe listele PNL veţi regăsi doar nemţeni, domni şi doamne de o probitate morală şi profesională ireproşabile”, a declarat preşedintele interimar al PNL Neamţ, deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu – primar ales al municipiului Roman.

La Senat, lista este deschisă de senatorul Eugen Ţapu-Nazare, urmat de Vlad Vieru, Ana Socea, Silviu Ardeleanu şi Gheorghe Creţu.

„Principalul nostru adversar rămâne PSD, un partid care, cel puţin în ultima perioadă, a demonstrat că este interesat doar să rămână la putere cu orice preţ. Obiectivele PNL sunt foarte clare: îngheţarea taxelor pentru antreprenori, fără taxe şi impozite noi, menţinerea cotei unice, promovarea legii privind reactualizarea pensiile militarilor – proiect depus de PNL, dar blocat de PSD la Camera Deputaţilor, tratament egal între salariaţii din sectorul privat şi cei din sectorul bugetar prin promovarea legii voucherelor de vacanţă şi pentru cei din privat, un proiect de asemenea blocat la Camera Deputaţilor de Marcel Ciolacu şi PSD”, a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Fostul subprefect Adrian Ciobanu deschide lista la Camera Deputaţilor, urmat de urmat de Adelina Lazăr, Leonard Achiriloaei şi Valentin Stavarache.

Lista este completată de Mihaela Isciuc, Mihăiţă Istrate, Constantin Teodorescu, Lucian Blaga, Dana Păiuş, Ioan Meraru şi Claudia Barna.

„Doresc să le mulţumim tuturor nemţenilor care susţin candidaţii liberali. Cu PNL la guvernare avem garanţia protejării mediului de afaceri, precum şi creşterea veniturilor şi pensiilor prin măsuri sustenabile. Este un angajament pe care mi-l iau faţă de nemţeni. Merg în Parlament, în Camera Deputaţilor să fac bine, aşa cum am făcut, daţi-mi voie să cred acest lucru, în toată activitatea mea publică de consilier local şi subprefect”, a afirmat Adrian Ciobanu.

La alegerile locale din iunie, PNL Neamţ a obţinut 41 din 83 de primării, cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de filiala liberală.

Judeţul Neamţ are 8 mandate de deputat şi 3 mandate de senator.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: