Skip to content
Neamț Știri locale

Neamț: Mădălina Ciubotaru, variantă a taberei Arsene pentru vicepreședinte la CJ

ziarpiatraneamt.ro

Mădălina Ciubotaru ar putea fi o variantă a taberei Arsene pentru funcția de vicepreședinte CJ Neamț, anunță surse apropiate de respectiva tabără, invocând o discuție care ar fi avut loc în week-end-ul abia încheiat undeva într-un decor din zona Tîrgu Neamț, potrivit surselor vestea.net.

Mădălina Ciubotaru este unul din cei doi consilieri județeni (din totalul de 3) de la Pro România care, la ultimul vot din CJ pe tema vicepreședinților a jucat nu cu propiul lider al organizației județene de partid (Liviu Harbuz) ci a votat în favoarea propunerii făcute de Arsene (fostul ei șef de pe vremea când era la PSD).

" "

Contactată de Vestea, Mădălina Ciubotaru a respins ferm o asemenea ipoteză. „Exclus așa ceva!”, a spus aceasta, dând astfel de înțeles că nu este parte la elaborarea unei astfel de strategii.

Surse apropiate însă de tabără Arsene spun că în acest moment (după ședința în care voturile „tradătorilor” de la Pro România, cum i-a numit chiar Harbuz, s-au dovedit a fi insuficiente în condițiile în care a defectat laurențiu Dulamă) sunt luate în calcul foarte multe variante de securizare și de dezvoltare a voturilor care i-ar putea asigura lui Arsene confortul de a avea 2 vicepreședinți doriți/propuși de el și nu de tabăra PNL/USR-Plus.

Și, la urma-urmei, despre o asemenea variantă (Mădălina Ciubotaru vice la CJ) se pot spune multe, pro sau contra, dar, cinstit vorbind, nu s-ar putea compara ( ca top negativ) cu alte decizii similare ale lui Arsene, gen Andrușcă ministru sau Cărbunariu director TT…

Săptămâna viitoare are loc la București o ședință a BPN Pro România în care va fi discutată și problema de la Neamț, cu organizația județeană ruptă în două (între facțiunea Harbuz și facțiunea Arsene-Ciubotaru).

Arsene este un „jucător”, așa cum a spus chiar el de atâtea ori și, în ciuda faptului că îl are drept „joker” la acea ședință pe secretarul general Marian Neacșu (cel care le-a telefonat consilierilor de la Pro cerându-le să voteze ce propune PSD), știe că la respectiva ședință se poate întâmpla orice, bun sau rău.

Rău-rău ar însemna nu doar să piardă cei doi consilieri de la Pro România ci să-și ia un vot de blam și omul lui Arsene de lângă Ponta, adică Marian Neacșu.

Iar Neacșu e important nu doar pentru jocurile de la Neamț ci și în cele viitoare în care ar urma ca, încet dar sigur, la nivel național Pro România să se dilueze în PSD…

Or, în această logică – și pentru securizarea celor 2 voturi de la Pro România Neamț dar și pentru protejarea lui Neacșu în fața lui Ponta – devine destul de plauzibilă ipoteza ca Arsene (sau PSD) să livreze un tort (la vedere) facțiunii din Pro România Neamț care joacă după cum cântă el.

Un tort, adică o funcție importantă, cu care și Mădălina Ciubotaru dar și Neacșu să apară în fața partidului ca doi luptători care au obținut un trofeu (funcție) pentru partid.

Continuarea pe veste.net!

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *